Zepto

Om Zepto

Zepto var opprinnelig et dansk selskap som hovedsaklig produserte bærbare PCer. Zepto hadde en rekke populære PCer, både billige PCer og sterkere gaming PCer. Dessverre ble konkurransen fra andre PC merker som Microsoft og Apple for stor, og Zepto gikk som følge av dette konkurs i november 2006.

Denne nettsiden har ingen forbindelse med selskapet Zepto, men vi har valgt å kalle nyhetsmagasinet vårt for Zepto for å hedre det gamle PC merket, som vi mener gikk konkurs før tiden var inne. Zepto vil dermed leve videre gjennom vårt nyhetsmagasin.

Vi har som formål å lage et nyhetsmagasin som inneholder nyheter og informasjon om PCer. I motsetning til Tek.no og lignende magasiner har vi valgt å kun fokusere på informasjon om PCer. På den måten vil vi kunne spisse kompetansen vår enda mer, og konkurrere bedre innenfor dette feltet.

Typisk informasjon vi vil skrive om er hvilke PCer man burde velge, forskjellige anmeldelser av ulike PCer, morsom fakta om PCer, framtiden til PCer og lignende.

Vi håper du får nytte av denne nettsiden og at du synes artiklene er spennende. Det er bare hyggelig om du anbefaler siden til venner og familie.

Dersom du har spørsmål eller lurer på noe er det bare hyggelig om du tar kontakt. Dette kan du gjøre ved å ta kontakt gjennom kontaktskjemaet på kontaktsiden.

Vennlig hilsen,
Redaksjonen.