4 måter å skaffe seg ny laptop på

Sliter du med økonomien så har du aller tiders muligheter til å starte å begynne å tjene penger. Du må bare sørge for å betale regningene dine i tide og skaffe deg en oversikt. Men synes du alt virker uoverkommelig og et stort kaos?

Sølt kaffe med tastaturet eller slitt ut den gamle laptopen? Den synger på siste vers og starter bare når den selv vil? Føler du at du ikke kan kjøpe en laptop for den lille lønna du har nå, så fins det flere måter å skaffe seg en. La oss starte med det innlysende.

1. Tjen mer – forbruk mindre

Det skal ikke mange måneder til før du har råd til en laptop. Trenger du en flunkende ny, må du kanskje ut med 10.000 kr. Si at du har mulighet til å jobbe ekstravakter som gir deg 2000kr per vakt. I løpet av 10 vakter har du tjent så mye at du kan kjøpe laptopen uten kreditt. Er du av dem som elsker sosialt samvær, velg to av 4 helger bort til å være sjåfør i stedet. Du sparer penger på junkfood og booze og kan til og med få fylt tanken ved å kjøre noen venner hit og dit.

2. Få litt oversikt – velg et lite lån

Noen har familie og venner som kan låne bort en laptop. Forbrukslån fra 23 banker kan likevel gjøre at du slipper å spørre noen om hjelp. Men for all del, sørg for å registere deg på gjeldsregisteret først, slik at disse lånehaiene kan gjøre livet surt for deg. Skaff deg et konkret forbrukslån som du kan betale ned på noen måneder. Ikke signer kontrakter du ikke kan stå for. Ha minst 25% av kjøpesummen når du søker forbrukslån.

3. Skaff deg en avtale

Mange aktører vil sponse deg for å formidle dine positive tilbakemeldinger om nettopp deres produkter. Kanskje du kan få en slik avtale med Apple eller Huawei? Uansett hvilken laptop du ønsker deg, fins slike muligheter for å teste ut produkter. Da kan du skaffe deg en internettjobb i tillegg, samtidig som du bruker en laptop du ikke har betalt for. Forbrukslån gir deg en forpliktelse, sponsing gir deg håp.

4. Gå over til solceller

Mange tror at solceller ikke fungerer i Norge fordi det er så kaldt her. Faktisk fungerer solcellene bedre når det er litt kaldt, fordi panelene klarer å fange flere stråler av sol. Det trenger ikke en gang å være skyfritt. Det å montere solceller koster noe, men er ikke dyrt. Dessuten kan man finansiere det ved å legge til et lite påslag på strømregningen i stedet. Da har du råd til laptop med en gang.

Be First to Comment

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *