Interesse for skjørt – bruk datamaskinen

Drømmer du om å designe klær, sprade rundt i skjørt på en catwalk eller style opp artistene når de skal underholde, så har du sikkert tenkt på en karrierevei. Men det er ikke sikkert lærerne dine har fortalt deg at du kan komme mye nærmere drømmen din om du leter på nett. Her fins det uendelige muligheter for å bli designer, produsent eller starte nettbutikk. Du må bruke dataen din, og helst kombinere den med både bruk av nettbrett og mobil.

Klesmote står ovenfor et omstilling, noe som hele verden har ropt etter i mange tiår allerede. Ikke bare klesbransjen, men alle bransjer. Men det betyr ikke at du ikke kan designe skjørt og andre plagg du har drømt om å utvikle. Bli med inn i en verden du kan kontrollere fra soverommet.

Datamaskinen er veien gjennom en portal

For fra skjermen blir du sugd inn i en verden av muligheter. Et «land of plenty» som de synger om i sangen. Hvorfor er det slik at du kanskje ikke trenger å bruke mange år av livet på utdanning? For på internett kan man knytte seg til så mange plattformer som gjør det mulig å lykkes, selv med små midler. Det kan jo være aktuelt for dem som allerede har dårlig råd eller ikke får en jobb i det vanlige samfunnet. Og selv om vi uansett anbefaler utdanning på det sterkeste, så er det ingen garanti for at du får jobb.

Plattformer som hjelper deg

Det er mange plattformer, i denne situasjonen nettsteder som hjelper deg i gang. Du kan tene og designe skjørt med verktøy som Canva, Dribbble og Designation. Her finner du smarte redskap som gjør at du kan klippe sammen bilder og gjøre dem om til dine.

Markedet som hjelper deg

Det er mange markedet som du kan formidle dine kreasjoner på, og til og med starte å tjene på. Vi snakker selvfølgelig om Fiverr, Discord og Finn. Her er det bare å skape en profil og sette i gang å formidle din kompetanse. Er det noe folk er ute etter, så er det designere av alle mulige slag.

Start nettbutikk

En nettbutikk er stedet hvor du vil at kundene dine skal besøke hver dag. En hyggelig visitt innom for å se på skjørt som du har tegnet selv. Det er utrolig mye man kan gjøre med en nettbutikk, men det er lurt å bruke datamaskinen til å koble den opp mot dine sosiale medier. Bruk Facebook som din private profilering, Instagram som en visuell reklamefilm, Snapchat for å gjøre avtaler og salgsrunder, og Twitter til å knytte deg til forum, media, magasiner også videre. Etter hvert kan du utvikle en Linkedin konto som viser dine unike skills.

Be First to Comment

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *