Biologi

Det mest spennende fremskrittet som vi har fått i biologien er rett og slett det med kjøttspising og matvaner. Den første hamburger som vi laget for noen år siden ble ekstremt dyr å produsere. I dag er det derimot ikke lenger dyrt å produsere dyr, og på grunn av at vi har kommet nærmere med smaken og redusert kostnadene så kommer det i fremtiden til å være veldig vanlig å spise kjøtt som er laget på et laboratorium.

Grunnen til at vi trenger dette er fordi at det faktisk ikke lenger er nok plass på jordkloden til å produsere kjøtt på den måten som vi har gjort det frem til nå. Det er også mer etisk enn det vi gjør med å systematisk slakte dyr. På grunn av alle datamaskinene som vi har skapt så kan vi forske videre på hvordan vi skal gro syntetisk kjøtt uten å drepe dyr. Det største problemet, tro det eller ei er om kjøttet kommer til å smake like godt som det kjøttet som kommer naturlig fra dyrene som vi dreper og spiser i dag.

Vi har derimot kommet veldig langt, og i dag kan vi skape falskt kjøtt dobbelt så billig som ekte.

Be First to Comment

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *