Datamaskiner, bilder, og gammeldags?

Mye flott sies om datamaskinen. Vi kan ikke klare oss uten den. Samfunnet bruker PC til alt. Kontorer, fabrikker, butikker, studenter og elever, og så mange flere settinger. Databrikker er vi knyttet til overalt.

Fordeler med datamaskiner

Er du hos legen? resultater blir lagret om deg på datamaskinen. Kjøper du matvarer? Beløpet håndteres av en datamaskin. Forskning på utallige vis lagrer og bruker datamaskiner. Alle mobiltelefonene i de tusenvis av norske hjem? Informasjon om oss alle, lagret på mobilen.

Datamaskinen kan være til uvurderlig hjelp. På hjemmefronten er det fortsatt bilder i «gammeldagse» formater. Vi har sikkert alle vår andel av bilder på VHS, fra negativer, kortfilmer og mye mer. Tjenester som kan hjelpe deg å flytte videoer fra VHS til PC finnes. Flott hjelp som sørger for at du får dine kjære familieminner til et langt enklere medium. Ikke bare er det mer tilgjengelig, men kvaliteten sikrer gode år med videoene. Du kan kose deg med dem igjen og igjen. Hjelp til å rengjøre og forbedre kvaliteten på utstyret er en tjeneste du og kan benytte! Mange muligheter finnes!

Unge og eldre

Datamaskinen har skapt mange fordeler, og fortrinn. Unge i dag er racere på mobiltelefonen allerede fra ung alder. De kan sine triks og håndterer mobiltelefoner, ipad, og datamaskiner med letthet. Skoler introduserer tidlig koding og diverse hjelp for spesialprogram.

Med Corona er det mye ekstra bruk og krefter som forventes av datamaskinen. Enten du bruker «lettere» utgave av datamaskinen i form av nettbrett, eller Chromebook, er datamaskiner kommet for å bli. Med skolens økende bruk av datamaskiner er det ikke uvanlig at ungene blir mer og mer rutinerte brukere av dette hjelpemidlet. Corona har absolutt krevd mer hjemmekontor, og alternativer til foreldrenes hjemmekontor.

Hva bringer fremtiden? Og Corona?

Det er helt klart at mye har gått fort med Corona og tilpasninger! Pandemiske tilstander regjerte og krevde endringer fort. Vi ser nye flotte gleder ved datamaskinbruk komme over natten. Møter på internett, kursing, skole, møter, undervisning, og så mye mer. Datamaskiner er enda mer populære! Både liten, ung, ungdom, voksen og eldre er alle mer avhengig av datamaskinen.

Det er fortsatt ting vi ikke aner mye om i dag, men vi vet med sikkerhet at mer kunnskap, og mer forventninger blir det til datamaskinene våre! Vi kan mye, men det er så mye kunnskap vi ikke har. Evig lære er hva datamaskinen krever!

Be First to Comment

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *