De beste måtene å ha det gøy sammen på nett

I 2020 og 2021 har vi vært helt avhengige av å kunne ha det gøy sammen uten å kunne møtes ansikt. Generelt sett har vi opplevd at det er mulig å ha bra samtaler og ha det gøy selv om man ikke kan møtes. Det vil likevel ikke være helt det samme, spesielt ikke i lengden.

I denne artikkelen skal vi gå gjennom flere måter man kan være sammen på internett og ha det gøy. Vi skal ta en spesiell titt på å spille sammen, chatte sammen og ha videosamtale sammen. Under alle disse kategoriene er det flere underkategorier.

Vi ønsker fremdeles å fremheve at det til syvende og sist ikke er noen digital måte å ha det bedre på sammen, enn å fysisk møtes og ha det gøy med rare parykker og annet sprell.

Det er veldig mange, spesielt unge voksne og ungdom, som treffes digitalt sammen for å spille spill. Hvilket spill man spiller og hvordan man spiller sammen kan variere veldig. Fotballspillet Fifa er veldig populært blant alle de fotballinteresserte – som er svært mange. Her er det flere måter man kan spille sammen på. Hvis man er mange kan man spille det som heter Pro Clubs. Da kan man faktisk spille hele 11 stykker samtidig på samme lag. Det fungere slik at alle styrer sin egen spiller, og hvis man gjør det bra vil spilleren utvikle seg og bli bedre å spille med.

Så og si alle, både unge og gamle, bruker i dag apper og nettsider for å chatte med hverandre. To av de mest populære måtene å chatte på i Norge er Snapchat og Messenger. Det er apper, men messenger er egentlig bare chatteversjon av Facebook, så det kan brukes uansett om man benytter seg av mobil eller pc.

Stadig flere har fått øynene opp for videosamtaler. Videosamtale funger slikt at man ser ansiktet til den eller dem man snakker med. Det blir altså brukt både kamera og mikrofon her, for å prøve å få en så autentisk opplevelse som mulig. Man kan bruke apper dedikert for videosamtale, eller kan man bruke Snapchat eller Messenger her også.

Be First to Comment

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *