Det store bildet

For å få alt dette til å jobbe sammen så må vi altså forstå at det vi egentlig gjør i bunn og grunn er å manipulere elektrisitetet til å gjøre det vi trenger. Vi har allerede sagt at dette ikke handler om noe annet en grunnleggende forståelser for hvordan vi kan skape forskjellige programmer og prosesser, men det er enkelt å si når vi allerede har all kunnskapen som vi trenger. Det kan også på mange måter bli enklere og enklere å produsere nyere og bedre produkter i markedet som er kraftigere enn de forrige datamaskinene som vi har skapt.

Det finnes til og noen mennesker som jobber med en ny måte å jobbe med signaler på. På denne måten så kan vi innføre tre forskjellige symboler i stedet for to. Det finnes også noen som jobber med kvantedatamaskiner, men ingen av disse måtene har fungert så veldig bra frem til nå. Uansett så skal vi se på dette litt nærmere senere.

Nå kan vi kanskje forstå hvordan dette fungerer, men mye av dette er fortsatt kanskje litt vanskelig å forstå. Husk at det kreves ekstremt mye nøyaktig forståelse for å klare å gjenskape denne kunnskapen helt på egen hånd.

Be First to Comment

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *