Battle stations

I det siste har jeg vært skikkelig interessert i noe som folk i PC-miljøet kaller for «Battle stations». Du tenker vel kanskje litt mer sånn krig og sånn når du hører dette, men neida. Det er faktisk det gamere og andre nerder kaller PCen sin. Det er spennende å se hvordan folk setter opp datamaskinene sine til å se skikkelig stilig ut. Det er mange som har ulike skjermer og masse forskjellig lys. Det gir meg definitivt inspirasjon til å lage min egnen battle stations.

[IMAGE=bsByO8cPe5NC.jpg]

Noe jeg har hatt skikkelig lyst på lenge er det de kaller for et mekanisk keyboard. Mange bygger dette selv, altså du velger dine egne taster til ditt eget keyboard. Dette kan være forskjellige farger, taster laget av tre og noen lager til og med sine egne taster. Det å ha en hobby som dette kan koste en del penger, men heldigvis kan jeg jo også bruke centum for å finansiere min hobby. Jeg bruker PCen min til å tjene penger, så det gir mening i at jeg investerer i den både privat og jobbmessig.

[IMAGE=emsxy2fEyzKb.jpg]

Det er spennende å se hvilke muligheter jeg har og jeg finner mye inspirasjon på ReddIt. Det å eie en PC og bruke den til så mange forskjellige formål, slik som gaming, jobbing og sosiale medier er utrolig spennende og derfor vil jeg kun ha det beste. Akkurat nå prøver jeg også å finne en bærbar PC som er kraftig nok for gaming. Jeg må jo kunne game når jeg reiser.

Det er kult å se hvordan andre bygger sine PCer og hvordan deres kontorer er forskjellige. Det er gøy å finne inspirasjon hos andre. Det som mange bruker penger på virker å være store høytalere, men jeg ser ikke helt grunnen til dette ennå. Kanskje jeg må bli mer interessert i musikk?

Det å game er noe jeg alltid kommer til å interessere meg for, så det er veldig viktig for meg å kun ha det beste. Jeg liker å følge med på trender og se hva som er populært i de ulike forumene. Jeg er ikke nødvendigvis på ballen med en gang det kommer noe nytt, men jeg liker å lese anmeldelser fra andre gaming-interesserte. Noen ganger ser jeg også på videoer på YouTube. Når det finnes så mange kompetente og spennende folk der ute, hvorfor ikke benytte seg av informasjonen de tilbyr?

Jeg har ofte tenkt på å legge ut bilder av min battle station, men jeg har ikke hatt nok selvtillit til å gjøre det ennå. Det betyr jo at jeg må rydde pulten og få det riktige lyset for å ta bildet slik at det er imponerende nok. Kanskje det er det jeg skal gjøre snart?

Be First to Comment

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *