Et optimalt hjemmekontor

Den spesielle tiden vi er i nå, fører til at mange flere enn noen gang før jobber hjemmefra. Voksne har hjemmekontor, og barna har undervisning hjemme fra en skjerm. Denne overgangen kom brått på oss, og veldig mange har ikke godt nok utstyr hjemme til å gjøre jobben vi ellers gjør fra kontoret.

Overgangen fra flere store skjermer til en liten laptop, går naturligvis utover produktiviteten. I måneden som har gått siden de fleste arbeidsplasser med helt eller delvis stengt, har prisene på elektronikk gått opp med 10% i gjennomsnitt. Produsentene vet nok å utnytte det sterkt økende behovet for datamaskiner, skjermer, muser og tastatur.

Vi klarer oss ikke med provisoriske løsninger i lengden, og det er frustrerende og arbeide i et tempo som ikke er det som kreves av oss. For å ha råd til et utstyr som lar oss være like effektive som på kontoret, er de billigste av forbrukslån ofte den beste løsningen. Et godt utstyrt hjemmekontor inkluderer de viktigste komponentene du har på arbeidsplassen din, og er utvilsomt en god investering.

Et optimalt hjemmekontor inkluderer har et langt skrivebord, to skjermen, et tastatur med bluetooth, og en datamus som reagerer på små bevegelser slik at man unngår eventuell senebetennelse. Lagringsplassen man trenger til jobben er mye større enn det man trenger til privat bruk, og for at maskinen ikke skal jobbe sakte, er et ekstra minnekort en veldig enkel og god løsning.

Be First to Comment

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *