Ulike operativsystemer

Det finnes en rekke ulike elementer som gjør en datamaskin god, noen mener at det er viktig å ha best hardware, mens andre mener at det er operativsystemet som er viktigst. Dette er jo selvsagt opp til deg selv å vurdere.

Det er uansett utrolig viktig å ha godt hardware når du skal ha en datamaskin, for da varer den så utrolig mye lengre. Derfor anbefaler vi absolutt at du kjøper ulike deler fra https://www.teknikkdeler.no/, for her er det mye bra å finne. Kanskje du vil bygge din egen maskin eller trenger hjelp til å finne mer informasjon? Da finner du det der!

Operativsystemer

Det finnes en rekke spennende typer operativsystemer som for eksempel disse eller denne, som du kan kose deg med!

Avhengig av hva det er du holder på med vil du nok ha behov for ulike typer operativsystem. Det er mange som mener at hvis du driver med kreative yrker, innen for eksempel kunst eller musikk, er det Mac OSX som er best for deg – og hvis du liker å game, er Windows det beste alternativet. Dette er jo ikke skrevet i stein at du må ha et spesifikt operativsystem, men det er likevel viktig å vite hva som kan være til din fordel.

De mest populære operativsystemene er (i tilfeldig rekkefølge):

  • Mac OSX
  • Windows
  • Linux
  • Ubuntu
  • Unix

Dette er systemer som er godt likt blant brukere og som du burde prøve før du bestemmer deg hva som er best for deg og ditt bruksområde. Det viktige er at du finner et operativsystem som passer for deg og dine behov! Dine behov kan også endre seg over tid, noe som fører til at du kan få behov for andre systemer.

Be First to Comment

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *